Thursday, June 4, 2009

Snacks - Public Enemies

Ingen har väl egentligen vid det här laget undgått att filmen "Public Enemies" kommer ut på bio i Juli.
Regissören är enligt mig en av dem största någonsin, Michael Mann. Han är så efterlängtad, och lyckats göra i stort sett bara bra filmer. Hur låter "Heat","Den siste mohikanen", "Collateral" och "Ali" till exempel? Han har regisserat alla.

"Public enemies" är en sann historia, och handlar om de kända gangstrarna och bankrånarna på 30-talet, John Dillinger, Pretty boy floyd och Babyface Nelson bl.a.
Lite extra glasyr på den här kakan är skådespelarna i denna film. Ingen mindre än Johnny Depp spelar Dillinger, som faktiskt blev U.s.a´s Public enemy nr.1. Christian Bale spelar FBI`s top agent som desperat försökte fånga honom.
För att inte nämna Channing Tatum, Marion Cottliard, Billy Cudrup, David Wenham och Giovanni Ribisi. Mann har verkligen lyckats knåpa ihop en helvass och otroligt duktig skådespelarelit.
Det är lite tortyr att vänta på det här.

1 comment:

H said...

Jag ser fram emot Public Enemies något sjukligt mycket. Favoritregissören at work. En sak är då säker.. den kommer vara ruskigt snygg. Inte heller blev jag ledsen över att i bara trailern få se två-tre referenser till Heat. Japp, du vet redan nu vem det är som skriver ;)