Sunday, November 14, 2010

Gott & Blandat - Batman,Spiderman,MI4

Kung Christopher Nolan har uppgett hans nästa batman film ska heta...drumroll please...
The dark knight rises
Han följer likaså sin berömda oförutsägbara väg, och kommer inte ha den givna skurken The Riddler i sin tredje batman film. Högst debatterat hos alla vi nerds världen över. Vem skulle kunnat bräcka Jack Nicholsons tolkning, men samtidigt skulle det varit riktigt spännande att se vem som skulle fått uppdraget.
Nu är det dock inte så, utan Nolans plan är att återanvända lite gamla skurkar, och vem som blir batmans nya nemesis återstår att se.
En enligt mig god nyhet är också att han inte heller hoppar på det hypade 3D tåget.

Regissören av pärlan 500 days of summer nästa film blir förvånansvärt den nya Spiderman-lanseringen.
Spiderman reboot är filmens arbetstitel. Att ens försöka gå i Sam Raimis fotspår är...jag vet inte vad det är. Inte modigt iallefall. Av alla filmer som behöver en reboot är det ju sannerligen inte spiderman, thats for sure. Tobey Maguire har pensionerat masken, och i rollen som Spiderman/Peter Parker kommer vi nu istället få se relativt okände Andrew Garfield, som senast spelade i The social network. Emma Stone, känd från Zombieland, kommer spela Peters första kärleksintresse Gwen Stacy (märk, inte M.J..)

Mission Impossible-Ghost protocol är i full rulle, och spelas just nu in i Dubai bland annat.
Är skeptisk till ännu en film i serien. Brad Bird regisserar igen, vilket är en bra sak. Men undrar om inte detta faktiskt är ett impossible mission att kunna fortsätta denna filmserie.
Här är en bild från inspelningarna med Tompa hängandes utmed en byggnad.:

No comments: