Monday, November 22, 2010

Recension - Mega Piraya


Storyn:
En bunt rovlystna, glupska, muterade jättepirayor dyker upp i Amazonfloden. Några forskare och ett gäng militärer misslyckas i sina försök att stoppa firrarna, som kommer undan och har siktet inställt på ett ställe. Floridas guldiga kustlinje.


The Verdict :
..........man blir ganska mållös efter att ha sett denna film. Bokstavligen, mållös.
Det finns inte mycket att berätta, men jag kan ju börja med att säga detta är nog i särklass en av de sämsta filmer jag någonsin skådat. Om inte en stark contender till den sämsta.
Skådespelerarna måste vara bottenskrapet som inte ens klarade provfilmingen till Våra bästa år, Glamour och nästa Kellogs reklam.
Effekterna är skrattretande, och liknar mer ett riktigt dåligt dataspel. Vid närmare eftertanke kommer det nog inte ens upp i den nivån.
Det roligaste är de snabba flash-klippen i stark wannabe-ridley scott anda, inlindat med klychig story och kryddat med en liter banala repliker och one-liners

Men, då känner jag någonstans att sådana här dåliga filmer ska njutas av. Det kan vara min kärlek till gamla jättemonster filmer som gör mig partisk. Det är så enormt fruktansvärt, episkt dåligt, att det bara kan bli bra. Det finns något härligt förlösande i att se en riktig B-film. Och är det B, då ska det vara det till fullo, all the way.
Det är som en scen i Vänner, där Monica ger Chandler en riktigt dålig ryggmassage. Monica blir upprörd över att han tycker så, och för att få henne på bättre humör säger han att hon vinner. "You give the best, worst massages in the world". Och menar om det skulle finnas ett pris för den bästa sämsta ryggmassagen i världen, skulle hon vinna.
Samma sak gäller här. Detta är den bästa sämsta filmen ute just nu. Därför måste denna film få 0/5 ninjor eller 5/5 ninjor. Det finns inget mellanting.

Betyg:
0/5 Ninjas...5/5 Ninjas

Ute på:
Dvd

För vem?
Carnivors

Se också:
Bad taste, Black sheep. Piranha 3D på bio

No comments: